Light Elegance

har funnits sedan 1999 och ägs av en kemisten, Jim, och hans fru, Lezlie, som själv är nagelterapeut. Märket är ett av få som är hypoallergent, vilket innebär att de vanligaste allergi framkallande ämnena är borttagna. Märket utvecklas hela tiden och lanserar nyheter minst 4 ggr/år. Beläget i Oregon, USA med skola & fabrik.

Utbildningen är framtagen av ICG i samråd med Light Elegance och följer SANSAs riktlinjer.

SANSA

Swedish Association Nail School & Agents är våran bransch kvalitetssäkring. De kontrollerar huvudskola och underskolor. Lärarens behörighet och kunskaper. Utbildningens utrymme och utbildningspärm samt innehåll. De ser även till att produkterna vi utbildar i är registrerade och godkända i Sverige. Vi är en SANSA godkänd skola sedan 2013.

Vi har samarbete med Medical finance som kan ge förmånliga avbetalningsplaner beroende på ekonomisk situation.
Du kan ansöka direkt online eller så hjälper vi dig i butiken.
Full likvid skall vara oss tillhanda 14 dagar innan kursstart.
Platsen är säkrad när 10% är erhållen.
Startdatum står på fakturan.

Då detta är ett yrke som kan ge exponering av olika slag, är det lagstadgat att få ett tjänstbarhetsintyg före kursstarten, vid arbete med härdplaster.

Testet innefattar att du träffar läkare som kontrollerar din lungkapacitet, allergier och fysik. Detta utförs på speciella mottagningar tex Visida i Luleå.

Kursinnehåll

Startkit

Ett startkit till ett värde av ca 7500 sek inkl. moms ingår i kursupplägget. Kitet räcker till ca 300 skulpteringar på normal längd och normal tjocklek.

Har du frågor gällande utbildningen?

Om du känner dig osäker eller behöver råd gällande utbildningen tveka inte att höra av dig. Jag kan hjälpa dig med att hitta ett utbildningstillfälle och upplägg som passar dig.

Jag kan även hjälpa dig att hitta en utbildning som ligger på andra platser i Sverige.

Josefine Ericsson Waara

Skönhetsstylist & lärare

Vidareutveckling

för dig som är utbildad

Manikyr

inkl. gellack